Hoe sluit ik mijn Ryoko aan?

Als u hebt gelezen en geen oplossing heeft gevonden in onze kennisbank, dient u een ticket in.

Hallo! Laten we beginnen met je Ryoko 4G toestel. In je pakket vind je een prepaid SIM-kaart die je in jouw toestel moet plaatsen. Geen zorgen, het is super eenvoudig! Zorg ervoor dat je de standaardgrootte gebruikt uit de drie verschillende maten die beschikbaar zijn.

Jouw Ryoko 4G hotspot aanzetten is een fluitje van een cent! Houd simpelweg de aan/uit-knop ingedrukt. Zodra het is ingeschakeld kun je je smartphone of ander apparaat op twee verschillende manieren met de hotspot verbinden. Ten eerste kun je twee keer op de WPS-knop drukken en met je telefoon de QR-code scannen die op het Ryoko scherm verschijnt. Of, als dat niet jouw ding is, kun je verbinding maken met het "Ryoko" netwerk dat zichtbaar zal zijn in de lijst met Wi-Fi-netwerken van jouw apparaat. Het wachtwoord is gemarkeerd als "key" op het Ryoko-scherm en je kunt zowel de SSID als het wachtwoord zien door één keer op de WPS-knop te drukken. Probeer het eens en laat het ons weten als je vragen hebt!