Welke extra kosten zijn er?

Als u hebt gelezen en geen oplossing heeft gevonden in onze kennisbank, dient u een ticket in.

Goed nieuws! Met Viaota hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten. Omdat we een prepaid netwerk zijn, zijn er geen roamingkosten of extra kosten voor verschillende regionale netwerkplannen. We willen ervoor zorgen dat je een naadloze en zorgeloze connectiviteitservaring hebt.